Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Rozumím tomu dobře? Po čtyřech letech ve funkci radního jste (vlastně už zbytečně) navštívil policejní služebnu? A náhle Vás osvítil duch svatý a Vy víte, co udělat pro bezpečnost? Na nejbližších čtrnáct dní? Pak zase usnete?

0 0
možnosti
JK

Jste asi sympatický člověk, a proto Vás nemohu volit. Důvody jsou zejména dva:

1) Představil jsem si Vás, jak si to špacírujete po Karlově mostě a jako starostu Vás vyfotí nějaký poťouchlý pisálek z opozičního plátku. A je tu stejný trapas, jako před lety: https://prazsky.denik.cz/zpravy_region/po-stopach-cisare-frantiska-josefa-i-v-praze-20161121.html

Nechci dopustit, aby Vám národ taky přezdíval "Starej Procházka".

2) Pokud jste už při první návštěvě policejní stanice viděl až do Londýna, tak Vás musím varovat, protože nějakej Franta Chmatáků je tam celkem pravidelně a říká že už vždycky vidí všechny svatý a to poprvé tam prej čuměl jen do zdi. U Vás se bojím ten vývoj předvídat, teda ledaže by jste tam šel už jen jednou a zůstal tam hezky dlouho, to by pomohlo.

Pokud tedy místopřísežně neslíbíte, že budete na policejní stanici sedět minimálně celé funkční období, to by vyřešilo všechny moje obavy, tak Vás nemohu volit.

Hrdinský počin by byl projít se po Karlově mostě s šéfem partaje. Oni totiž Pražané jak vidí na mostě zloděje, lháře a podvodníka, tak mají tendence máčet ho ve Vltavě.

P.S.: Snažil jsem se ve svém příspěvku docílit stejné vypovídací hodnoty jako Vy, tak doufám, že jsem se aspoň trochu přiblížil.

2 0
možnosti
LB

Je to sice bohulibá snaha, ale o její efektivitě by se dalo s úspěchem pochybovat. Pokud by se vám podařilo kriminalitu na Praze 1 výrazně snížit, ona nezmizí, jen se "přelije" jinam, do jiných částí Prahy.

Kriminalitu na celém území Prahy by tudíž měl řešit magistrát ve spolupráci s místními částmi a inspirovat by se mohl třeba u bývalého starosty New Yorku Rudolpha Giulianiho (1994-2001), kterému se podařilo kriminalitu v NY snížit tím, že začal důsledně potírat i bagatelní kriminální činy a efekt se dostavil.

1 0
možnosti
Foto

Jako kdysi stačilo podél silnic na snížení rychlosti postavit papírové makety policistů, bude totéž stačit i pro Prahu 1. Naopak dnešní starý a nevyhovující systém vyhovuje "starým strukturám" minulého režimu a právě ty na něm něco změnit vůbec v úmyslu nemají...;-(

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS